Film online: 30 Minutes or Less - Ai 30 de minute sau bum! (2011)


30 Minutes or Less - Ai 30 de minute sau bum!0 film online subtitrat
6.2/10 (283)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2011
30 Minutes or Less film online subtitrat in roameste. 30 Minutes or Less este o comedie aparuta in 2011.

30 Minutes or Less 2011 (Ai 30 de minute sau bum!), film online DVDRip, subtitrat în Română

Nick (Jesse Eisenberg) este un fumător de marijuana care lucrează la o pizzerie ca distribuitor însă nu reuşeşte aproape niciodata să se încadreze în politica celor „30 de minute sau mai puţin” de livrare a firmei, ceea ce face ca şeful lui, Chris (Brett Gelman) să-l certe frecvent. Prietenul lui Nick, Chet (Aziz Ansari), profesor de liceu, descoperă că Nick s-a culcat cu sora lui geamănă, Kate (Dilshad Vadsaria), ceea ce duce la o ceartă şi într-un final ruperea prieteniei. Dwayne King (Danny McBride) şi Travis Cord (Nick Swardson) duc o viaţă neplăcută, trăind sub umbra tatălui autoritar al lui Dwayne, primarul şi câştigătorul unei sume fabuloase la loterie (Fred Ward).

Dwayne se destăinuie unei dansatoare supranumită Juicy (Bianca Kajlich) despre dispreţul faţă de tatăl lui şi suma pe care ar trebui s-o moştenească după moartea sa. Juicy îi spune că ştie ea un asasin care i-ar ucide tatăl pentru suma de 100.000 de dolari. La sugestia lui Travis, el şi Dwayne concep un plan de-a răpi un necunoscut, ataşarea unei bombe cu telecomandă de el şi trimiterea într-o bancă pentru a fura banii necesari crimei. După ce văd o reclamă la pizzeria unde lucrează Nick, ei comandă o pizza şi aşteaptă ca şoferul să ajungă la ascunzătoarea lor. Când ajunge, Dwayne şi Travis îl atacă şi răpesc pe Nick.

După ce se trezeşte, Nick se vede legat în jurul corpului cu o bombă cu ceas şi detonator prin telefon. Deghizaţi, Dwayne şi Travis îi explică situaţia: Dacă nu jefuieşte o bancă în următoarele 10 ore, bomba va fi detonată. De asemenea, Dwayne susţine că dacă va îndrăzni să meargă la poliţie, vor detona bomba manual deoarece îl monitorizează. Panicat din cale afară, Nick merge la şcoala unde lucrează prietenul lui Chet şi îi cere ajutorul cu disperare. Nereuşind să dezamorseze bomba sau s-o scoată de pe el, Chet spune că nu are de ales şi trebuie să jefuiască banca.

Film Online 30 Minutes or Less - Ai 30 de minute sau bum! subtitrat in limba Romana