Film online: 21 - 21: Şansa vieţii lui (2008)


21 - 21: Şansa vieţii lui0 film online subtitrat
7.2/10 (872)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2008
21 film online subtitrat in roameste.

21: Şansa vieţii lui 2008, film online DVDRip, subtitrat în Română

Studentul Institutului de Tehnologie din Massachusetts, Ben Campbell (Jim Sturgess), este admis la Scoala de Medicină Harvard, dar nu-şi permite să plătească taxa de 300.000 de dolari. În ciuda notelor foarte bune pe care le are, Ben întâmpină o opoziţie feroce în competiţia de-a obţine „Bursa Robinson” care i-ar achita întreaga sumă necesară şcolii respective. Directorul îi spune că bursa va ajunge la studentul care-l va „uimi”. La MIT, profesorul Micky Rosa (Kevin Spacey) îl provoacă pe Campbell cu o problemă complexă de matematică pe care o rezolvă cu uşurinţă. După ce îi vede scorurile obţinute la diverse teste, unde a obţinut procentaje favorabile de 97%, Rosa îl invită pe Campbell să se alăture echipei sale de blackjack (21), din care mai fac parte alţi câţiva studenţi – Choi, Fisher, Jill şi Kianna.

El îl refuză pe Rosa, dar a doua zi, Jill se duce la el unde lucrează pentru a-l convinge să se răzgândească. Sistemul de joc constă în număratul cărţilor, iar echipa este împărţită în două grupuri. „Observatorii” joacă poturi mici şi ţin evidenţa cărţilor. Ei trimit semnale secrete către „marii jucători” care plasează pariuri grase atunci când masa le este favorabilă. Campell se alătură până echipe, spunându-i lui Rosa că face asta doar până va obţine banii necesari pentru a plăti taxa şcolară.

Rosa duce echipa în Las Vegas de-a lungul mai multor weekenduri, iar lui Campbell începe să-i placă stilul de viaţă luxos pe care-l duce acolo din postura de „jucător important”. Performanţele sale o impresionează pe Jill – care dezvoltă o atracţie romantică faţă de el – şi pe Rosa. Între timp, şeful securităţii cazinoului unde joacă aceştia, Cole Williams (Laurence Fishburne), îi monitorizează cu mare atenţie, în special pe Campbell. Totuşi, viaţa frumoasă şi luxoasă se transformă destul de repede într-un coşmar, deoarece succesele sale atrag invidia unor oameni apropiaţi care încep să-i pună beţe-n roate.

Film Online 21 - 21: Şansa vieţii lui subtitrat in limba Romana