Film online: 13 Going On 30 - Azi 13 mâine 30 (2004)


13 Going On 30 - Azi 13 mâine 300 film online subtitrat
6.6/10 (865)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2004
13 Going On 30 film online subtitrat in roameste. 13 Going On 30 este o comedie aparuta in 2004. Pentru majoritatea oamenilor, varsta de 13 ani parca ar fi fost ieri - pentru Jenna Rink chiar a fost.
Suntem in 1987 si Jenna este o fetita de 13 ani, in pragul feminitatii. Problema este ca maturitatea nu soseste suficient de repede. Este sufocata de parintii ei ridicoli, ignorata de pustii la moda de la scoala si tipul dragut de care este indragostita abia daca ii stie numele. Pentru ca nu se mai multumeste sa isi petreaca timpul alaturi de cel mai bun prieten al ei si vecin, Matt Flamhaff, Jenna ii invita pe pustii populari la petrecerea ei aniversara de 13 ani. Dar petrecerea este un dezastru. Jenna se simte umilita cand este inchisa in toaleta pentru jocul "Sapte Minute in Rai" si toti o parasesc.
Singura in toaleta, Jenna rosteste o dorinta din suflet. Daca ar fi o persoana matura, ar avea viata pe care si-a dorit-o intotdeauna.
In mod miraculos, dorinta i se indeplineste.
A doua zi, cand Jenna iese din toaleta, suntem in anul 2004, iar Jenna are 30 de ani. Mai mult, este o femeie superba si de succes (Jennifer Garner) cu o slujba foarte buna si cu un apartament incredibil pe Fifth Avenue. In sfarsit, are succes si este celebra.
Singurul impediment? Nu are nici cea mai mica idee cum a ajuns acolo.
Speriata la inceput, dar incantata gradual de noua ei viata, Jenna isi da seama in curand ca-i lipseste ceva - Matt. Cand il cauta, descopera cu groaza ca nu mai tin legatura si ca el este logodit.
Jenna afla ca nu este suficient sa ai totul si decide sa mai dea inca o sansa primei ei iubiri.
Acum cea mai mare dorinta a ei este sa nu fie prea tarziu.

Film Online 13 Going On 30 - Azi 13 mâine 30 subtitrat in limba Romana