Film online: 13 Assassins - 13 Asasini (2010)


13 Assassins - 13 Asasini0 film online subtitrat
7.7/10 (44986)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2010
13 Assassins film online subtitrat in roameste.

13 (Thirteen) 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

Vince Ferro (Sam Riley) aude câţiva oameni vorbind despre un bărbat mort care era pe cale să primească o slujbă foarte bine plătită. Ferro, având nevoie mare de bani, fură un plic ce conţine instrucţiunile pentru acea slujbă. El ajunge la evenimentul cu pricina ce are loc într-un loc obscur şi i se cere să se dezbrace pentru a fi controlat, iar călcâiele pantofilor sunt tăiate pentru a se asigura că nu are microfoane sau alte dispozitive de supraveghere. Organizatorii, având un om mai puţin, îl acceptă pe el pentru slujba respectivă, în locul bărbatului decedat.

Slujba constă în participarea la o serie de jocuri a ruletei ruseşti. Acolo sunt mai mulţi participanţi, fiecare primind un număr pentru a fi identificat. La fiecare rundă, participanţii trebuie să învârtă cilindrul revolverului şi să tragă atunci când se aprinde un bec special pus acolo. Evenimentul este organizat pentru amuzamentul spectatorilor bogaţi, iar unul dintre aceşti spectatori este Jasper Bagges (Jason Statham), care plasează pariuri foarte mari pe cine va reuşi să supravieţuiască. Bagges plasează pariuri chiar pe fratele lui, Ronald (Ray Winstone), care a fost adus acolo dintr-un spital de boli mintale.

În prima rundă, participanţilor li se oferă câte un glonţ de fiecare şi sunt aranjaţi într-un cerc, iar fiecare dintre ei trebuie să îndrepte pistolul către cel din faţa lui. Ferro, când află despre ce este vorba, încearcă să iasă din joc, dar este obligat să participe odată ajuns acolo. Primind numărul 13, el are norocul de-a supravieţui primei runde şi apasă pe trăgaci doar după ce este ameninţat că dacă nu face asta va fi ucis. În cea de-a doua rundă, fiecărui participant i se oferă câte două gloanţe, apoi câte trei gloanţe şi în final sunt aleşi în mod aleatoriu doi participanţi în timp ce restul primesc banii şi pleacă.

Film Online 13 Assassins - 13 Asasini subtitrat in limba Romana